infrastructuur

Gelegen in Ligny, in België, is ons gebouw van meer dan 3.000 m2 gestructureerd rond verschillende ruimtes: kantoren, laboratorium, productie en opslag.

In ons laboratorium zorgen onze chemici voor de ontwikkeling van de verschillende formuleringen van onze producten. De kwaliteit en de effectiviteit van onze producten zijn natuurlijk de sleutelwoorden.

 

De productie van onze spuitbussen begint in onze mengruimte die is uitgerust met 6 vaten met een capaciteit van 3.000 liter per stuk.
De verschillende ingrediënten van het product worden in één vat gestoken. De grondstoffen worden zorgvuldig gecontroleerd door ons laboratorium om een optimale kwaliteit van de productie te garanderen.

 

Onze productielijnen combineren flexibiliteit met kwaliteit en stellen ons in staat om een totale jaarlijkse capaciteit van 4 tot 5 miljoen eenheden te bereiken.
We maken ook producten voor andere merken. Dit staat bekend als “private label".

 

 Voordat onze producten aan onze verschillende klanten worden geleverd, worden ze zorgvuldig opgeslagen in onze opslagruimte door onze magazijnmedewerker.

Terug naar boven