Nieuws

Onze klanten zijn tevreden en laten het ons weten!

In deze uitzonderlijke periode wordt het hele Riem-team gemobiliseerd om u te blijven voorzien van kwaliteitsproducten. De tevredenheid van onze klanten en die van de begunstigden van onze donaties van desinfectiemiddelen brengt ons nog meer voldoening!

Hier zijn een paar uittreksels:

"Ik wil jullie in het bijzonder bedanken voor jullie professionaliteit, efficiëntie en beschikbaarheid! Elk contact met jullie team was een waar genoegen! We zijn er trots op dat we onze medewerkers "made in Belgium" kunnen aanbieden!"

"In deze tijd van gezondheidscrisis, waarin wederzijdse hulp en solidariteit de sleutelwoorden zouden moeten zijn, raakt jullie gebaar ons enorm."

"We hebben onze bestelling Hygiene Hands ontvangen en het is zeer eenvoudig te gebruiken. Het is natuurlijk belangrijk dat we onze werknemers en bezoekers beschermen. Bedankt Riem voor jullie hulp!"

Covid-19 - een nieuw product om handen te ontsmetten

In het kader van de strijd tegen het coronavirus heeft Riem een nieuw product ontwikkeld. Het is een ontsmettingsmiddel voor de handen dat 99,9% van de virussen en bacteriën doodt.

In ons gebouw te Ligny kunnen we met onze productielijnen snel inspelen op dit soort vragen.

Als Belgische KMO wil Riem een deel van zijn productie doneren ter ondersteuning van het personeel dat in de frontlinie tegen het coronavirus strijdt.

ontdek dit product

Covid-19 - Eendracht maakt macht!

In deze moeilijke tijden willen wij onze solidariteit betuigen aan al diegenen die door Covid-19 zijn getroffen. Wij steunen de beslissingen van onze regering, ook al betekent dit een sterke vertraging van onze economie. Gezondheid moet steeds op de eerste plaats komen!

Riem blijft vandaag bijna normaal functioneren. We hebben uiteraard preventieve maatregelen genomen om de gezondheid van onze medewerkers te waarborgen en we hebben ook een bedrijfscontinuïteitsplan opgesteld. Wij zijn allemaal gemobiliseerd om u te blijven voorzien van kwaliteitsproducten.

Wij hopen dat er snel een einde aan deze situatie komt en dat zo weinig mogelijk personen zullen worden getroffen.

Ti-Tox - uw bescherming tegen insecten

Het Ti-Tox assortiment groeit! Ontdek naast onze onmisbare spuitbus tegen vliegende en kruipende insecten ook onze elektrische toestellen tegen muggen (vloeistof en/of tablet), onze anti-mirendoos en onze stickers tegen vliegen.

Tijdens het seizoen zijn de producten in de meeste supermarkten verkrijgbaar in displays.

Ontdek het Ti-Tox assortiment

Nieuw : BBQ & Grill Cleaner

  • Super actief schuim, speciaal samengesteld voor de vlugge en grondige reiniging van uw barbecues, grills, braadovens en andere kookaccessoires

  • Ook doeltreffend voor verbrande vetten en oliën

  • Zonder bijtende soda en aangenaam geparfumeerd

 

Ontdek dit product

Pre-Wash - Weg met de vlekken.

Ontdek ons campagne in de magazines !

Pre-Wash verwijdert gemakkelijk alle vlekken: transpiratie, vet, sausen, oliën, smeer, inkt, wijn… Zijn formule is geschikt voor alle textielen (natuurlijke en synthetische).

Ontdek dit product

Terug naar boven